Pijncentrum Roosendaal

Nieuws

Problemen met inloggen opgelost

Gedurende afgelopen periode was er door een technische storing in een onderdeel van deze website een probleem met inloggen op het patientenportaal. Het online pijnformulier was hierdoor ook niet toegankelijk.

Deze problemen zijn nu gelukkig opgelost. Wij verontschuldigen ons als u afgelopen periode hierdoor hinder ondervonden hebt bij het gebruik van deze website.

`De praktijk is soms de enige echte test. Wij horen het dan ook heel graag van u als u nu nog problemen ondervindt bij het inloggen op deze website: Beheer@Pijncentrumroosendaal.nl

Nogmaals excuses, veel succes met het gebruik van deze website, De technici van Applicura

Dag van Oncologie

Op de Dag van de Oncologie, recent in het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal, was het Pijncentrum aanwezig met pijnbestrijdingstechnieken en informatiemateriaal. Patiënten konden bij de pijnconsulentes terecht voor al hun vragen.

Lees meer: Dag van Oncologie

Bravis ziekenhuis: nieuwe naam voor Franciscus en Lievensberg

Pijncentrum Roosendaal is nu onderdeel van de afdeling anesthesiologie van het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal. Per 1 januari 2015 fuseren het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal en het Lievensberg ziekenhuis Bergen op Zoom. Vanaf die datum gaan we samen verder onder de naam Bravis ziekenhuis en vanaf die datum is het Pijncentrum Roosendaal onderdeel van het Bravis Ziekenhuis.

Lees meer: Bravis ziekenhuis: nieuwe naam voor Franciscus en Lievensberg

Annemieke Tuns gediplomeerd pijnconsulente

Annemieke Tuns gediplomeerd Pijnconsulente

Van harte feliciteren de collega's van het Pijncentrum Roosendaal Annemieke Tuns met het behalen van het diploma voor de opleiding tot pijnconsulente!

Lees meer: Annemieke Tuns gediplomeerd Pijnconsulente

Patient-informatie afdrukken op papier

Wilt u een afdruk maken van een pagina in deze website? Rechtsboven elk artikel staat nu een klein printer-icoontje. Als u daarop drukt krijgt u eerst in een apart venster de informatie die afgedrukt zal worden.

Lees meer: Patient-informatie afdrukken op papier

Pijnbehandelingen

 
 
U bevindt zich hier: Home Pijnbehandelingen Pijncentrum Nieuws

Contactinformatie

Correspondentieadres

Pijncentrum Roosendaal /
Bravis Ziekenhuis
Postbus 999
4700 AZ ROOSENDAAL

Bezoekadres Roosendaal

Pijncentrum Roosendaal /
Bravis Ziekenhuis
Boerhaavelaan 25
4708 AE ROOSENDAAL
Tel: 088 - 706 8000

Bezoekadres Etten Leur

Schoonhout 215
4872 MC ETTEN LEUR

Pijncentrum Roosendaal

Afsprakenbureau Pijnpolikliniek: 088 - 706 8551


Het afsprakenbureau is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00 – 10:00 uur en van 13:30 – 15:00 uur. Vrijdag van 9:00 – 10:00 uur.

Stel uw vraag aan een pijnconsulent